Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Internat och fritid

 • Internatbyggnad omgiven av träd med höstlöv
  Bild 1 av 5
 • Entre till skolbyggnad och internat
  Bild 2 av 5
 • Internatbyggnad med två ingångar, röd panel och tegeltak
  Bild 3 av 5
 • Internatbyggnad med träd i bakgrunden
  Bild 4 av 5
 • Två elever sitter tillsammans vid ett bord med tavla i bakgrunden
  Bild 5 av 5

Du som har långt att åka till skolan kan välja att bo på vårt internat under veckodagarna. När du bor på skolan tillbringar du även din fritid där, vilket gör att din skoltid blir helt unik. Många träffar sina bästa vänner och skapar minnen för livet under internattiden. Våra elever brukar säga att internatet blir som en andra familj.

Vår engagerade internatpersonal finns tillgänglig dygnet runt. De ser till att allt fungerar som det ska och bidrar till att du har en aktiv och rolig fritid.

Aktiv fritid

Du som bor på internatet har alla möjligheter till en aktiv och rolig fritid. Spela fotboll, träna på skolans gym, spela sällskapsspel eller utnyttja skolans nya simulatorcenter. Internatpersonalen ordnar ibland aktiviteter utanför skolan som resor till simhallen, bowling eller annat som finns i närheten.

Rummen är möblerade med säng, skrivbord och garderob men förutom det är det fritt fram för dig att göra ditt eget rum hemtrevligt och personligt.​

Pris

Priset är 1005 kr per vecka för kost och logi.

I kosten ingår fyra frukostar och fyra middagar samt kvällsfika. Skollunchen är fri för alla elever. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår ej och betalas på plats vid varje fikatillfälle om så önskas. Den första fakturan från skolans internat skickas ut i september och då faktureras perioden augusti/september, därefter månadsvis.

Patrik Gustafsson

Arbetslagsledare/Heltidsmentor
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Jourtelefon

Kväll/natt
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-11-14 09:23