Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Seminarier med Rajinder Koul

Dart specialistenhet för kommunikationsstöd och digital delaktighet och Enheten för logopedi vid Göteborgs Universitet bjöd i juni 2023 in till två spännande seminarier inom AKK-området med professor Rajinder Koul.

Välkommen ladda hem presentationerna från båda tillfällena.

 

Om Rajinder Koul
Rajinder Koul är verksam vid University of Texas at Austin där han leder arbetet vid Institutionen för tal-, språk- och hörselvetenskap. Han har en doktorsexamen i logopedi med inriktning på AKK. Hans forskning har främst fokuserat på att undersöka de variabler som påverkar inlärning av grafiska symboler hos personer med grav kommunikationsstörning till följd av utvecklingsrelaterade eller förvärvade funktionsnedsättningar. Främst har hans forskning fokuserat personer med afasi respektive autism och han har publicerat spännande artiklar i de främsta tidskrifterna inom dessa
områden.

Här kan du läsa mer om Rajs forskning: https://slhs.utexas.edu/faculty/rajinder-koul 

Frågor?
Kontakta Gunilla Thunberg,
Universitetssjukhusöverlogoped, Docent
Dart, Sahlgrenska Universitetssjukhuset och
Enheten för logopedi, Sahlgrenska Akademin
gunilla.thunberg@vgregion.se, +46707855225

Senast uppdaterad: 2023-12-21 11:17