Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Besök Dart

Vår mottagning är öppen som vanligt. Om du är frisk är du välkommen till ditt bokade besök. Om du har luftvägsbesvär och/eller feber eller har vistats tillsammans med någon som har infektion med covid-19 så ska du inte komma till oss. Kontakta mottagningen för att av- eller omboka ditt besök. Du kommer eventuellt att få erbjudande om att genomföra besöket per telefon eller digitalt.

Besök

Besöksadress

Kruthusgatan 17
411 04 Göteborg

Vi finns på våning 6 i anslutning till Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Yttre vägbeskrivning

Kruthusgatan 17, baksidan av Centralstationen. Mellan Nils Ericssons-terminalen och Skansen Lejonet.

Västtrafik - reseplaneraren

Är du nyfiken på Darts verksamhet? Vill du veta mer om kommunikation och vad som är viktigt för att skapa ökad kommunikativ tillgänglighet? Anmäl dig till ett av våra kostnadsfria studiebesök eller besök vår utställning!

Studiebesök på Dart

Dart erbjuder ett antal fasta datum för studiebesök. Studiebesöket innefattar en timmes inspirerande föreläsning om kommunikation och kommunikationsstöd. Du får veta hur du med Darts hjälp kan utveckla din egen eller din verksamhets kompetens, för att ge din familjemedlem, dina brukare, elever eller patienter ökade möjligheter att kommunicera. Efter föreläsningen kan du under 30 minuter botanisera i Darts utställning för att få ytterligare inspiration.

Se våra bokningsbara tider och anmäl dig

Darts utställning

I Darts utställning kan du lära dig mer om olika kommunikationsmaterial och hjälpmedel. Du kan prova olika appar på våra surfplattor och få tips och inspiration. Utställningen är öppen dagtid på vardagar (avvikelser i öppettider kan förekomma i samband med semestertider eller storhelger). 

Vi rekommenderar alla våra besökare att komma utan bil till Dart eftersom det finns ett mycket begränsat antal parkeringsplatser.

Profilbild av Jan Övrevik

Jan Övrevik

Administrativ koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Om du vill ha mer information kan du höra av dig till vår administrativa koordinator Jan Övrevik.
Senast uppdaterad: 2020-06-23 13:56