Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus (covid-19)

Vår mottagning är öppen som vanligt. Om du är frisk är du välkommen till ditt bokade besök. Om du har luftvägsbesvär och/eller feber eller har vistats tillsammans med någon som har infektion med covid-19 så ska du inte komma till oss. Kontakta mottagningen på telefonnummer 031-342 08 01 för att av- eller omboka ditt besök. Du kommer eventuellt att få erbjudande om att genomföra besöket per telefon eller digitalt.


Välkommen till Dart!

Dart är ett kommunikations- och dataresurscenter för personer med funktionsnedsättning. Vi arbetar med alternativ och kompletterande kommunikation (AKK), kommunikativa rättigheter och tillgänglighet för barn, ungdomar och vuxna. Alla har rätt att kommunicera.

 • corona
  Bild 1 av 5

  Under Färdigt material hittar du tillgänglig information med lättläst text och bilder om Corona-viruset (covid-19).

 • Utställning
  Bild 2 av 5

  Kom till Dart och se vår utställning! Där kan du själv botanisera bland olika kommunikationsstöd och få inspiration.

 • Bildspel
  Bild 3 av 5

  På Dart ger vi kurser och handledning i PODD.

 • Hbtq
  Bild 4 av 5

  Dart är en hbtq-diplomerad verksamhet sedan 2018.

 • 112
  Bild 5 av 5

  Alla behöver kunna kalla på hjälp om någonting händer. I 112-appen kan du enkelt ringa upp och skicka din position utan att behöva prata.

Aktuellt

Corona

Dart har tagit fram flera olika bildstöd om Corona-viruset (covid-19). Vi tipsar också om andras fina resurser som finns runtom. Allt vi gör och hittar samlar vi på den här sidan - och det är fritt fram för alla att ladda ner, använda och inspireras av! Du hittar materialet under rubriken "Färdigt material".

Europeiska logopedidagen

Temat i år är Läs- och skrivsvårigheter, och vi på Dart vill passa på att lyfta allas rätt till skriftlig kommunikation.

Page list icon

Vill du lära ut metoden samtalsmatta till andra i din verksamhet? Nu finns det äntligen möjlighet att gå kursledarutbildning i metoden samtalsmatta i Sverige! Den 21-22 oktober anordnar Dart denna kurs.

Senast uppdaterad: 2020-03-18 22:14