Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Aktiviteter

Dart arrangerar och medverkar vid olika aktiviteter under hela året. Här lägger vi ut information om de aktiviteter vi själva står för och publicerar presentationer och föreläsningsanteckningar och videoklipp från dessa.

Kommande aktiviteter

Stående aktiviteter

En kalender i svart och vitt

Våra utbildningar

Vi erbjuder utbildning kring programvaror eller metoder för att stödja kommunikation. Här kan du se och anmäla dig till våra kurser.

Tidigare aktiviteter

En bild bakifrån på ett barn som läser

Workshop om AKK och läsinlärning

29 februari 2024 kommer Karen Erickson, professor vid University of North Carolina at Chapel Hill, USA till Göteborg och håller en workshop. Hon kommer att prata om hur man kan hjälpa elever som har kommunikationssvårigheter att lära sig läsa och skriva.

Tre uppslagna böcker med bilder

PODD workshop

September och oktober 2023 arrangerar vi en 2-dagars och en 5-dagars workshop med Gayle Porter.

KomLoss slutkonferens

Januari 2023 bjöd vi in till slutkonferens i projektet KomLoss - kommunikationsstödd läs- och skrivinlärning i särskolan. På den här sidan kan du se filmerna från konferensen.

Senast uppdaterad: 2024-03-05 09:19