Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Alex

Alex: medelsvår kommunikation och enkel styrsätt.

Ett användarpaket består av flera olika anpassningar som har satts ihop för att passa en enskild användares behov och förutsättningar. 

Användarpaketen är nedladdningsbara och i innehållsregistret kan du se namnen på de anpassningar som ingår i paketet och länkar till de olika anpassningarnas beskrivningar.

För att ladda hem rekommenderar vi webbläsaren Google Chrome. Det kan uppstå konstiga fel vid användning av t.ex. Internet Explorer eller Edge.

Användarpaket i Communicator 5

Ladda hem användarpaketet

Ladda hem en PDF med användarpaketets innehåll

Användarpaketet innehåller en pratkarta som är indelad i olika kategorier och aktiviteter, med ord och fraser. Det finns lek- och spelaktiviteter samt paneler för film och musik. Användarpaketet är enkelt att styra och passar den som har behov av medel kommunikation.

Användarpaket i Grid 3

Ladda hem användarpaket

Ladda hem en PDF med användarpaketets innehåll

Ett användarpaketet som innehåller en pratkarta som är indelad efter olika kategorier och som även innehåller tangentbord och fraser. Det finns ett flertal lekaktiviteter såväl sidor med film och musik samt enklare skrivuppgifter. Det finns också flera skoluppgifter, där skolpersonal ansvarar för att fylla på innehåll. Anpassningen har ett avancerat styrsätt och medel kommunikationsnivå.

Senast uppdaterad: 2020-03-01 22:52