Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nour

Nour: medelsvår kommunikation och medelsvårt styrsätt.

Ett användarpaket består av flera olika anpassningar som har satts ihop för att passa en enskild användares behov och förutsättningar. 

Användarpaketen är nedladdningsbara och i innehållsregistret kan du se namnen på de anpassningar som ingår i paketet och länkar till de olika anpassningarnas beskrivningar.

För att ladda hem rekommenderar vi webbläsaren Google Chrome. Det kan uppstå konstiga fel vid användning av t.ex. Internet Explorer eller Edge.

Användarpaket i Communicator 5

Ladda hem användarpaketet

Ladda hem en PDF med användarpaketets innehåll

Ett användarpaket tänkt för ett barn som är relativt duktigt på att kommunicera och klarar av en medelsvår nivå vad gäller ögonstyrning. Här kombineras fraser ihop, det finns fraser att starta med som leder till undersidor för att fortsätta att säga/skriva något. Paketet innehåller också paneler för att spela spel, lyssna på musik, titta på film samt också för att prova att skriva med fraser och ord.

Här kombineras fraser ihop, det finns fraser att starta med som leder till undersidor för att fortsätta att säga / skriva något. Paketet innehåller också paneler för att spela spel, lyssna på musik, titta på film samt också för att prova att skriva med fraser och ord.

Det här paketet passar för den som har använt ögonstyrd dator ett tag och vet att vissa knappar leder till undersidor med mer innehåll, och som har kommit ett steg längre i sin kommunikativa utveckling och vill kommunicera genom att kombinera meningar och fraser.

 

Användarpaket i Grid 3

Ladda hem användarpaket

Ett användarpaket som innehåller en kommunikationsanpassning som är indelad efter kategorier, och som innehåller tangentbord, fraser och aktivitetskartor. Användarpaketet bygger på att användaren själv navigerar in och ut ur anpassningarna med utgångspunkt från utforskarläget.

Senast uppdaterad: 2020-03-02 00:04