Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Stimulera kommunikationsutveckling

Material för aktiviteter i hemmamiljö - AKKtiv

AKKtiv - AKK och Tidig Intervention - är ett utbildningskoncept som ger kunskap och verktyg till föräldrar som har barn med kommunikationssvårigheter. Föräldrarna får lära sig använda kommunikationsstrategier och multimodalt kommunikationsstöd inom ramen för vardaglig interaktion och lek med sina barn. Till AKKtiv finns många olika samtalskartor och annat material. Många av kartorna finns också översatta till andra språk. 

Material till förskola och skola - KOMPIS

KOMPIS – KOMmunikation genom Pekprat I Skolmiljö - är ett utbildningskoncept som riktar sig till personal i skolor och förskolor med syfte att bygga upp en kommunikativ miljö där olika former av AKK ska genomsyra miljön. Det finns många färdigt kommunikationskartor gjorda inom KOMPIS för att underlätta för skolor att komma igång med en uppbyggnad av den kommunikativa miljön. En del material finns också som upplägg i kommunikationsappar. 

AKKtiv - AKK och Tidig Intervention - är ett utbildningskoncept som ger kunskap och verktyg till föräldrar som har barn med kommunikationssvårigheter.

Senast uppdaterad: 2020-05-25 00:32