Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ta chansen - upptäck bildstöd för vården på olika språk

Utställning

Den 3-5 december kommer projektet KomHIT Flykting ha en avslutande utställning. Syftet är att lyfta fram och synliggöra de hundratals bildstöd som tagits fram i samarbete med olika vård-verksamheter. Ta del av detta genom utställningen vid Sahlgrens aula.

Projektet KomHIT Flykting startade på uppdrag av Regionstyrelsen i samband med att ett stort antal människor på flykt kom till Sverige hösten 2015.

Bildstöden består av bilder och enkel text på elva språk och kan användas i olika situationer inom hälso- och sjukvård och tandvård. Allt material som tagits fram under projekttiden är gratis och kan även fortsättningsvis skrivas ut från webben och beställas via Marknadsplatsen.

Så ta tillfället i akt och besök utställningen och bli inspirerad. På plats kommer du också ha möjlighet att ta fram ditt eget bildstöd.

När: 3-5 december

Var: Foajén utanför Sahlgrens aula, vid Sahlgrenskas huvudentré – mittemot restaurang Bistro A.

Senast uppdaterad: 2018-04-23 19:46