Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våra utbildningar

En av Darts uppgifter är att sprida kunskap kring kommunikation och hur man kan stödja personer med kommunikationssvårigheter och deras omgivning. Detta gör vi genom att hålla i utbildningar och temadagar.

Kurser

Dart erbjuder kurser, seminarier och workshoppar kring programvaror eller metoder för att stödja kommunikation. Vi har ett fast kursprogram varje termin. Våra utbildningar består av teori, samtal och reflektion. Ibland har vi praktiska övningar och fallbeskrivningar. Vi utbildar inom dessa områden: kursledarutbildningar i AKKtiv, kommunikativ tillgänglighet och miljö, datorprogram, metoder samt alternativa styrsätt och appar.

Uppdragsutbildningar

Dart kan också komma till din verksamhet och hålla utbildning på hemmaplan. Kanske vill du ge samma utbildning till många i regionen eller till en hel arbetsplats? Alla våra kurser kan ges som uppdragsutbildningar. Vi kan även skräddarsy utbildningar efter specifika behov och önskemål.

Kontakta oss för att beställa en uppdragsutbildning eller få råd om vilken utbildning som skulle passa hos din verksamhet. Vi kan skicka en offert om det behövs. Vi bokar tillsammans in ett passande datum och skickar ett avtal som du skriver under och skickar tillbaka. Efter att kursen genomförts skickar vi en faktura.

Temadagar

Teknik och metodik utvecklas ständigt. Dart driver och följer denna utveckling. Vi anordnar temadagar kring olika ämnen och vi är även medarrangörer av Västsvenska kommunikationskarnevalen.

Senast uppdaterad: 2021-11-04 14:41