Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Anmälningsvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälningar. Priserna i utbildningsbeskrivningen är exklusive moms om inget annat anges.

Avbokning

Avbokning ska ske senast två veckor före utbildningsstart, om inget annat anges vid anmälan. Vid sen avbokning debiteras hel utbildningsavgift. Om utbildningen är kostnadsfri debiteras en avgift på 1 000 kronor vid sen avbokning. Vid förhinder är det i de flesta fall möjligt att skicka ersättare utan extra kostnad, meddela i så fall detta till kontaktpersonen för utbildningen. Det är dock inte möjligt att skicka ersättare till alla utbildningar, till exempel inte när det finns särskilda behörighetskrav eller när ett urval har skett. Har du frågor om vad som gäller för en specifik utbildning kontakta utbildningens kontaktperson.

Väntelista

När ett utbildningstillfälle är fullbokat finns det i vissa fall möjlighet att anmäla sig och ställa sig på väntelista. Om du står på väntelista blir du kontaktad antingen av oss eller får ett meddelande från systemet i det fall en plats blir ledig. Detta kan ske ända fram till dagen innan utbildningen. Om plats erbjuds innan sista avbokningsdag gäller ordinarie avbokningsregler. I annat fall kan du alltid tacka nej till din reservplats. Vi har ingen möjlighet att svara på frågor om vilken plats du eventuellt har i väntelistan eller hur sannolikt det är att du blir erbjuden en plats. Reservplats erbjuds i turordning utifrån när anmälan har kommit in.


Senast uppdaterad: 2017-07-04 07:56