Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR Akademin

Aktuellt

Skype för samarbete och kommunikation
Behöver du använda Skype för att exempelvis kunna genomföra utbildning via nätet eller för att skapa aktivt deltagande under online möten? Denna utbildning ger dig grundläggande kunskaper i att använda Skypes olika funktioner som att använda grupprum, skapa omröstningar och använda samarbetsytor som whiteboard. Praktiskt övande blandat med grundlig genomgång! Skype för samarbete och kommunikation
Nätverk för lärande
Nätverk för lärande - VGR Akademin har etablerat ett nätverk för alla som på något sätt arbetar med lärande, kompetensutveckling, utbildning och/eller är intresserade av pedagogiska frågor. Syftet med nätverket är bland annat att ta del av varandras erfarenheter och att få möjlighet att fråga och få tips och råd av kollegor i VGR. Du är välkommen att vara med!
PowerPoint 2016 - Skapa film av ditt bildspel
Med enkla instruktioner under en förmiddag den 5 maj lär du dig skapa en film av ditt bildspel för att visas på en hemsida eller i en utbildning i Lärplattformen. Rolig teknik för snygga övergångar mellan bilder, formatera texter och mycket mer. Utbildningen genomförs via Skype.
Filma med mobilen
På en halvdag så hinner du lära dig skapa film och redigera allt i din mobil! Rolig kunskap för dig som vill producera film för utbildning, skapa enkla instruktioner, intervjua, visa nyheter och mycket mer. Utbildningen genomförs via Skype.
Ansökan till höstens kurser för dig som psykolog har nu öppnat
Ansökan till höstens kurser hos Utbildningsenheten för psykologer har nu öppnat, sista ansökningsdag är den 15 maj. Du är nu välkommen att söka till Affektfokuserad psykodynamisk terapi - introduktion, Evidensbaserad psykologisk utredning, Specialistkollegium.