Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skicka in ditt ärende till Innovationsplattformen

Nedan kan du som extern aktör lämna information om vilket typ av tjänst du är i behov av inom Västra Götalandsregionen (VGR) Informationen används som underlag vid ett förstamöte med Hälso- och sjukvården i VGR och kan kompletteras vid detta möte. Innovationsplattformens tjänsteerbjudande presenteras vid detta tillfälle.

Produkt som redan finns på marknaden

Gäller din förfrågan en färdig produkt som redan finns på marknaden för avsett användningsområde? Då ska du istället kontakta Koncerninköp för rätt väg in i VGR.

Personuppgifter

När du är i kontakt med Innovationsplattformen VGR behandlar vi dina personuppgifter, både för att fullgöra den rättsliga skyldigheten att registrera allmänna handlingar och för handläggningen av ärendet, som en arbetsuppgift av allmänt intresse. Under handläggningen av ärendet kan dina personuppgifter även komma att lämnas ut till interna medarbetare inom Västra Götalandsregionen. Genom att skicka in detta formulär godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter enligt ovan. När du skickat in formuläret mottages det av Innovationsplattformen. Vi återkommer till dig inom 10 dagar.

Konfidentiell information

OBS: Inkludera inte konfidentiell information. Vi som en offentlig aktör registrerar alla inkommande förfrågningar vilket betyder att informationen kan begäras ut av medborgare som vill läsa allmänna handlingar. Vi rekommenderar att konfidentiell information (som affärshemligheter och uppfinningar) undviks i möjligaste mån då vi som offentlig aktör inte kan garantera sekretess. Även email kan utgöra allmänna handlingar.

Bifoga material

Om du vill bifoga material så kan detta göras efter återkoppling från oss kring ärendet. Detta sker via mail.

Skicka in ditt ärende till Innovationsplattformen

Beskrivning av innovationen sker med hjälp av en modifierad version av ”NABC”-metoden (metoden är utvecklad av Stanford Research Institute). N står för Need, alltså behovet. A står för Approach, det vill säga lösning.
B står för Benefit och ska beskriva kundnyttan och slutligen C som står för Competition, konkurrens eller alternativ.
* = obligatoriskt att svara på
Senast uppdaterad: 2021-09-17 11:20