Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Alkohol

Dina alkoholvanor påverkar din hälsa. Kraftigt drickande ökar risken för högt blodtryck, stroke, oavsiktliga skador och flera former av cancer. Var uppmärksam på mängden alkohol du dricker vid ett tillfälle och din totala veckokonsumtion. Om du vill få en uppfattning om hur dina alkoholvanor ser ut kan du göra ett test. Läs mer nedan.

Det finns flera symtom och sjukdomar som kan bero på en för hög alkoholkonsumtion. Som patient kan du därför få frågor rörande dina alkoholvanor för att vi ska kunna ge dig rätt vård och behandling. Vid behov kan vi erbjuda hänvisning till stöd och hjälp. Du kan också kontakta din vårdcentral eller ta hjälp på egen hand. Läs mer nedan. 


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:28