Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Så här beställer du bildstöd

Bildstöd kan beställas av medarbetare inom Västra Götalandsregionen genom den interna inköpsportalen Marknadsplatsen. Verksamheter utanför Västra Götalandsregionen kan inte beställa bildstöd.

För att beställa behöver du vara behörig till Marknadsplatsen. Om du inte själv är det kan du be den person på din enhet som har behörigheten att hjälpa dig. 

Vi har sammanställt en lista över bildstöden som finns i Marknadsplatsen. I listan ser du artikelnummer, titel, pris och minsta beställningsantal. När du har hittat artikeln du vill beställa använder du artikelnumret eller titeln vid en sökning i Marknadsplatsen.

Tänk på att det kan vara en fördröjning mellan att materialet kommer ut på webbplatsen för utskrift och när det läggs in på Marknadsplatsen. Hittar du inte det material du vill beställa så titta in igen vid ett annat tillfälle!

Senast uppdaterad: 2019-09-17 13:43