Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Alingsås lasarett kan du utföra flera ärenden digitalt via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Vad du har möjlighet att göra via din inloggning beror på i vilken grad den avdelning eller mottagning ärendet gäller är ansluten. Du kan till exempel beställa tid, av- och omboka din besökstid, förnya recept, beställa journalkopia eller läsa din journal via nätet.

Logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster

För att använda e-tjänsterna krävs att du loggar in. Det kan du gör med e-legitimation, lösenord eller sms. 

Information i text och film om hur du loggar in
Logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster

Kontakta vården

Genom att logga in har du möjlighet att be den avdelning eller mottagning du söker att ringa upp dig. I vissa fall finns också möjlighet att boka, omboka och avboka din tid.

Kontakta vården via e-tjänsterna  

Dina läkemedel

Via e-tjänsterna kan du se om du har uttag kvar på ditt recept, vilka läkemedel du har hämtat ut och hur nära du är att få ett frikort. I vissa fall finns också möjlighet att förnya läkemedelsrecept.
Läkemedelsinformation som ges via e-tjänsterna  
Förnya dina recept 

Läs din journal

Under fliken "Journalen" kan du digitalt läsa delar av dina journalanteckningar som skrivits från och med den 1 juni 2016.
Läs din journal via nätet


Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:31