Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Internat

Du som har långt att åka till skolan kan välja att bo på våra internat under veckodagarna. När du bor på skolan tillbringar du även din fritid där, vilket gör att din skoltid blir helt unik.

Du kan önska att få bo i ett eget rum eller i ett delat rum och vi försöker i så stor utsträckning som möjligt att tillmötesgå önskemålen. Vår internatpersonal finns tillgänglig på skolan dygnet runt och ordnar ofta aktiviteter på kvällarna efter skoltid. När du bor på internat får du frukost, lunch och middag i skolrestaurangen.

Många träffar sina bästa vänner och skapar minnen för livet under internattiden. Våra elever brukar säga att internatet blir som en andra familj. Vår engagerade internatpersonal finns tillgänglig dygnet runt. De ser till att allt fungerar som det ska och bidrar till att du har en aktiv och rolig fritid.

Aktiv fritid

Du som bor på internatet har alla möjligheter till en aktiv och rolig fritid. Spela fotboll, träna på skolans gym, spela sällskapsspel eller utnyttja skolans nya simulatorcenter. Internatpersonalen ordnar ibland aktiviteter utanför skolan som resor till simhallen, bowling eller annat som finns i närheten.

Rummen är möblerade med säng, skrivbord och garderob men förutom det är det fritt fram för dig att göra ditt eget rum hemtrevligt och personligt.​

Internat med förstärkt boendestöd

På våra skolor finns internat med förstärkt boendestöd (IFS). Det betyder att du har stöd av internatpersonal utanför skoltid. Läs mer om boendestöd på respektive skola.

Pris

Alla priser inkluderar kost och logi. I kosten ingår frukost, middag och kvällsfika. Skollunchen är fri för alla elever, den ingår också. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår ej och betalas på plats vid varje fikatillfälle om så önskas. Bra att veta är att den första fakturan från skolans internat skickas ut i September och då faktureras perioden Augusti-30 September. Därefter månadsvis.

985kr per vecka  för logi, inklusive fyra stycken middagar och fyra stycken frukostar.


Senast uppdaterad: 2021-11-01 13:00