Livesänd lunchföreläsning - Innovativ grönsaksodling året runt

Livesänd lunchföreläsning tisdagen den 25 augusti kl. 12.00-12.45.

På Ljusgårda i Tibro odlas grönsaker året runt i en vertikal inomhusodling där man styr luft, ljus och vatten för att skapa optimala förutsättningar för grödorna att växa och trivas. I den här livesända föreläsningen berättar de om hur produktionen fungerar och hur idén till verksamheten väcktes till liv.

Under den här livesändningen träffar vi Andréas Wilhelmsson, VD på Ljusgårda samt två av de moderna bönder som arbetar i produktionen av grönsaker. De kommer berätta om sin företagsidé, om vertikalodling och om innovationerna som gör det möjligt att producera svenska grönsaker året om. Under eventet kan du chatta in frågor live. Välkommen att koppla upp dig för en stunds inspiration och innovation under lunchen!

Detta lunchevent är en del i Naturbruksförvaltningens publika inspirerande aktiviteter och utifrån begränsningarna som covid-19 ger så kommer vi till dig när du inte kan komma till oss. Du anmäler dig via länken nedan och får då en kod för att ansluta till föreläsningen. Eventet är självklart kostnadsfritt och går även att se i efterhand.

Länk till anmälan.