Livesänd lunchföreläsning: Att jobba med utemiljöer

Funderar du på att byta yrkesbana och är intresserad av att jobba med utemiljöer? Eller bara älskar du att inspireras av vad andra gör inom trädgård? Häng med oss över lunchen och få inblick i både yrket och några proffstips inom trädgård. Vi hakar vi på vår eminenta växtexpert Anders Stålhand som ger oss en grundlig rundtur i utemiljön runt Naturbruksskolan Uddetorp i Skara. Vi pratar växter, skötsel och hur du bäst hanterar ogräset!

Anders Stålhand har 20 års erfarenhet från trädgårdsbranschen och har bland annat varit chefsträdgårdsmästare på Botaniska trädgården i Göteborg och trädgårdsmästare i TV4:s "Äntligen hemma". Han är yrkeslärare och utbildningsledare inom trädgård på Naturbruksförvaltningens vuxenutbildningar. Naturbruksskolan Uddetorp driver vuxenutbildning och gymnasieutbildning. Här drivs också utvecklings- och innovationsprojekt som bidrar till utveckling för den gröna näringen.
 
Grönyteskötare och Grundkurs trädgård är två av våra gröna skötselutbildningar vi ger inom vuxenutbildningen. Läs mer om alla våra vuxenutbildningar här. 
 
”Att jobba med utemiljöer – fritt, kul och viktigt!” är en del i Naturbruksförvaltningens publika inspirerande aktiviteter och utifrån begränsningarna som covid-19 ger så kommer vi till dig när du inte kan komma till oss! Hoppas du kan delta och få en extra trevlig lunch!
 
Du anmäler dig via länken nedan och får då en kod för att ansluta till föreläsningen. Under eventet har du möjlighet att chatta in frågor live. Eventet är självklart kostnadsfritt och går även att se i efterhand.

Länk till anmälan.