Frivillig hantering - ett gott samarbete med ditt djur

 
Datum och tid: Torsdagen den 19 november kl 12.00-12.45
 

Hur reagerar ditt husdjur på beröring när du klappar det? Har din katt alltid varit avslappnad vid beröring och kloklippningen gått som en dans? Alla som någon gång varit i kontakt med ett tamt djur vet att de kan vara väldigt individuella. När hantering sker på djurets villkor minskar stressen. Naturbruksförvaltningen bjuder in till ett livesänt lunchevent med Eva Bertilsson på ämnet frivillig hantering. Hon kommer visa på hur du kan skapa trygghet i situationer som kan vara stressande för ett tamt djur. Som att gå in utan att skrämmas och vad man kan göra utan att behöva hålla fast.

Vi sänder dagens live-sända lunchevent från Naturbruksskolan Sötåsens djurhus där vi kommer bekanta oss med några av dom mindre djuren som finns på skolan. Tillsammans med Eva möter vi också vår yrkesvux-lärare Elin Karlsson som också har goda erfarenheter av frivillig hantering.
Varmt välkommen att delta på dagens live-sända lunchevent!

Klicka här för att komma till anmälan.

När du anmält dig får du en länk via mail som du följer för att se livesändningen. Prova gärna länken före evenemanget så att du kommer rätt när eventet börjar. Inspelningen från eventet går även att se i efterhand.

”Frivillig hantering – Ett gott samarbete med ditt djur” är en del i Naturbruksförvaltningens publika inspirerande aktiviteter. Utifrån begränsningarna som covid-19 ger så sker det här eventet endast via live-sändning. Att delta är alltid kostnadsfritt.