ISM-nätverket blir Forskaren förklarar

Publicerad:
Text på platta ISM-nätverket pil Forskaren förklarar

Vi byter kostym på vårt nätverk för att möta önskemål från deltagare och hänga med i den digitala utvecklingen!

Under pandemin gick ISM-nätverket över till digitala föreläsningar och även efter pandemin har detta format fortsatt och uppskattats av deltagare. Det digitala upplägget gör det även möjligt för fler att ta del av kunskapen och därför har vi nu valt att fortsätta med konceptet tillsvidare. För att vara tydliga med att vi inte kommer fortsätta med den fysiska nätverksdelen av ISM-nätverket byter vi därför namn till Forskaren förklarar.

Vad kan jag vänta mig?

Genom Forskaren förklarar kommer du erbjudas digitala föreläsningar kring aktuella ämnen runt 1 – 2 gånger per termin. De kommer kunna ses live men även finnas tillgängliga i efterhand.

Hur får jag information om kommande föreläsningar?

Vi kommer fortsätta skicka ut inbjudningar till de som skrivit upp sig på ISM-nätverkets mejllista. Alltså, om du har fått inbjudningar till tidigare träffar i ISM-nätverket behöver du inte göra något utan kommer få inbjudningarna till Forskaren förklarar automatiskt. Om du inte varit med i nätverket tidigare men vill få information och inbjudningar för Forskaren förklarar, skriv upp dig via formuläret på vår startsida så får du inbjudningar direkt till din inkorg.

Missa inte vår första föreläsning den 24 april!

Då kommer vi få höra Magdalena Stadin, postdoktor i människa-datorinteraktion vid Uppsala universitet, förklara koncepten AI och robotisering och presentera både potentialen och riskerna med dessa teknologier från ett arbetsmiljöperspektiv.