Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Stress

ISM har inte längre någon patientverksamhet och har heller inte möjlighet att ge råd till enskilda individer. I första hand rekommenderar vi att man vänder sig till Primärvården vid symptom på utmattningssyndrom.
För vård och behandling kontakta 1177

Nyheter Stress - råd och behandling

Stressbehandlingskonferensen i Köpenhamn 24-25 januari samlar forskare och utövare som arbetar med förebyggande och behandling av stress i Danmark. Från ISM deltar Ingibjörg Jonsdottir. De senaste åren har konferensen varit helt slutsåld, nu finns ett fåtal platser kvar.

Det går att komma tillbaka i arbete och ett normalt liv efter att ha drabbats av utmattningssyndrom. Men det tar lång tid, och kräver ett bra samarbete mellan alla de instanser de drabbade är beroende av. Det berättade överläkaren Kristina Glise under ett seminarium om rehabilitering, som man kan läsa i en artikel i suntarbetsliv.

Lisa Björk, ISM höll en lunchföreläsning på Göteborgs universitet, där hon även presenterade forskningsprojektet PRIMA, primärvård för arbetsåtergång. Nu kan du se hennes föreläsning.

Senast uppdaterad: 2019-05-07 11:47