Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Forskning

personer diskuterar över böcker och rapporter

Inom regionområde FoUUI primär och nära vård samlas forskningskompetens inom primär och nära vård genom flera olika verksamheter och inom en rad olika forskningsområden.

Hos oss hittar du därför samlad information och kan få stöd genom hela forskningsprocessen. På denna sida hittar du även information om pågående forskning inom primär och nära vård i Västra Götalandsregionen.

Verksamhet FoU primär och nära vård

På FoU primär och nära vårds webbplats hittar du information om verksamheten, forskning inom primär och nära vård och övriga resurser kopplat till forskning.

Verksamhet Socialmedicinskt centrum

På webbplatsen för Socialmedicinskt centrum hittar du information om deras uppdrag samt den forskning de bedriver inom området för socialmedicin.

Anslag

Du som är anställd inom primärvård i Västra Götalandsregionen har flera möjligheter att söka anslag och bidrag till forskningsprojekt, du läser mer om detta på FoU primär och nära vårds sida för anslag.

Alla pågående projekt inom regionområde FoUUI

Alla pågående forskningsprojekt, utvecklingsprojekt och kvalitetssäkringsarbeten inom regionområde FoUUI primär och nära vård som registrerats i Projektdatabasen FoU i VGR visas i en samlad rapport i på projektdatabasen FoU i VGRs webbplats (extern länk).

Forskningsplattformar i primärvård

FoUUI primär och nära vård arbetar aktivt genom forskningsplattformar. Forskningsplattformarna ses som en väg till ökad styrka för primärvårdsforskning i Västra Götalandsregionen och som ett sätt att skapa kontaktytor mellan forskare med liknande inriktningar. Mer information om forskningsplattformarna hittar du via länken till FoU primär och nära vårds webbplats.

Senast uppdaterad: 2022-11-10 12:28