Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

FoUUI-nyhetsrum

Här samlar vi nyheter från våra olika verksamheter och satsningar

Nyheter - FoU primär och nära vård

  • Stöd lämnas i första hand till yngre forskare, doktorander och nydisputerade forskare verksamma i f.d. Göteborgs och Bohus län. Stöd kan ges till ett eller flera projekt. Fonden välkomnar ansökningar både från experimentella och kliniska projekt inom området. Sista ansökningsdag: 2 oktober

  • Projektmedlen riktar sig till patientnära forskning och utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvård. Ett av de grundläggande villkoren för ansökan är att det finns ett regionalt vetenskapligt samarbete i projektet. Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2023.

  • Forskarskolan SHIFT CARE- Swedish researcH school in Integrated CARE for Future Teachers fokuserar på kunskapsutveckling som genom lärande och forskning stödjer omställningen till Nära vård för personer i olika åldrar med komplexa vårdbehov.

  • Nu kan vi ta del av årets första nyhetsbrev från FoUUI primär och nära vård. Läs det och tidigare brev på hemsidan. Vill du inte missa nästa utskick som planeras till hösten kan du prenumerera på brevet via ett enkelt formulär också det på hemsidan.

  • För innovation, utvecklingsprojekt och forskning. Källa: Grants Office på Gothia Forum

Nyheter - Primärvårdens utbildningsenhet

Nyheter - Innovation

Senast uppdaterad: 2023-06-14 15:29