Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Anslag

Du som är anställd inom primär och nära vård eller folktandvård i Västra Götalandsregionen har flera möjligheter att söka anslag/bidrag till forskningsprojekt. 

Det är även möjligt att söka stöd för magister/masterstudier, pre-doktorander, doktorander samt stöd till nyligen disputerade medarbetare. Hos några anslagsgivare kan du även söka bidrag för kostnader i samband med förberedelser, som etikprövning eller för att presentera resultat på en konferens.

Villkoren skiljer sig mellan olika anslagsgivare och målgrupperna kan variera.

Fyrbodal

Du som är anställd inom primärvård, folktandvård i Fyrbodal eller NU-sjukvården har möjlighet att söka anslag i FoU-rådet Fyrbodal för projekt inom forskning och utveckling.

Göteborg och Södra Bohuslän

Som anställd inom primärvård och/eller folktandvård i Göteborg och Södra Bohuslän har du möjlighet att söka forskningsanslag. Det finns också möjlighet att söka ekonomiskt stöd för magister/masterstudier, pre-doktorander, doktorander och nyligen disputerade medarbetare.

Gothia Forums forskningsstöd

Gothia Forum sida för forskningsstöd för forskare. Erbjuder tjänster genom hela forskningsprocessen, med fokus på faserna planering, ansökan och genomförande, kan även bistå med enstaka moment.

Gothia Forums Grants Office

Gothia Forums sida för hjälp att hitta, ansöka och administrera externfinansiering samt erbjuder hjälp med att editera texter för vetenskaplig stringens.

Göteborgs universitet

Information om stipendier och bidrag för dig som är student, doktorand eller medarbetare vid Göteborgs universitet.

Skaraborg

Du som är anställd inom primärvård eller folktandvård i Skaraborg har flera möjligheter att söka anslag för projekt inom forskning och utveckling. Det finns även möjlighet att söka ekonomiskt stöd för magister/masterstudier, licentiat- och doktorandstudier.

Södra Älvsborg

Anställda inom primärvård och folktandvård i Södra Älvsborg har flera möjligheter att söka anslag för forsknings- och utvecklingsprojekt. Det finns också möjlighet att söka ekonomiskt stöd för forskningsarbetstid.

Senast uppdaterad: 2023-05-30 09:03