Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

AsynjaVisph

Aktuellt just nu

Onsdagen den 25 maj har eHälsostrategisk avdelning gemensamt APT

Vi kommer att ha support men uppskattar om ni dessa dagar, i första hand, vill lägga ärenden till vår funktionsbrevlåda.

narhalsan.asynjavisph.verksamhetsstod@vgregion.se

Lunchstängt 11:30 – 12:30
Vid akuta ärenden ring 010-435 80 10, vi svarar så fort vi kan.
Tack för er förståelse.

Tips & Råd 

Webcert Dödsbevis
Läs mer information om hantering av Dödsbevis i AsynjaVisph

AsynjaVisph är en vårdinformationstjänst som används för öppen- och slutenvård i stora delar av Närhälsan, Regionhälsan, Habilitering & Hälsa samt Hjälpmedelscentralen i Västra Götalandsregionen. Sedan hösten 2018 erbjuds även en tjänstekatalog för privata vårdgivare inom vårdval.  

Tjänsten består av flera IT-komponenter som TakeCare, Vårdstatistik, LabCenter och MedRave. I tjänsten finns bland annat funktioner för patientadministration, diagnostik, journalföring samt ordination och förskrivning.  

Förvaltningen av AsynjaVisph hanteras av objektet Huvudprocess vård. Förvaltningsorganisationen består av representanter från Närhälsan, Regionhälsan Habilitering & Hälsa, Hjälpmedelscentralen samt VGR IT. Förvaltningen arbetar för att kvalitetssäkra AsynjaVisph bland annat genom att skapa gemensamma rutiner, samordna förändringsbehov från verksamheten och följa utvecklingen inom vårdinformationsområdet.

Förvaltningen för AsynjaVisph i Västra Götalandsregionen ingår även i kundsamverkan med Region Stockholm, Region Dalarna och Region Gotland.

Senast uppdaterad: 2021-12-15 10:57