Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Frölunda specialistsjukhus

Patient hos oss

Här finner du praktisk information till dig som är patient hos oss på Frölunda specialistsjukhus.

Aktuellt

  • Högsbo närsjukhus tar emot sina första patienter i januari 2024. Men fortfarande det många som inte känner till sjukhuset och dess uppdrag. Det vill vi ändra på och därför bjuder vi in till vår nya informationskampanj.

  • På fredag, den 21 april, kommer kirurgi-, ortopedi- och öron/näsa/halsmottagningen att vara stängda på grund av en planeringsdag.

  • Vitt snus, e-cigaretter, svart snus och ”gammal” rökning. Ny statistik över användandet bland unga visar branta kurvor. Hur mycket nikotin får man i sig via de nya produkterna? Varifrån kommer de? Hur funkar de?

  • Studenter på alla nivåer är jätteviktiga för Sjukhusen i väster. Först och främst vill vi rusta dem och utbilda dem inför deras kommande yrkesliv och ge dem en god kunskapsgrund och en vilja att stanna kvar inom vårdyrket.