Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev FVM 26 oktober 2022

Publicerad:

Något av innehållet: Programmet FVM byter namn till program Millennium, det blir tydligare styrning och ledning av hälso- och sjukvårdens digitalisering och Vårdpoddens oktoberavsnitt handlar om nära vård för invånarna med digitala tjänster. Längst ned på sidan finns en länk till nyhetsbrevet i sin helhet.

Program FVM blir program Millennium

Den 1 november byter program FVM namn till program Millennium. Även vissa roller och uppdrag inom programmet förändras men i övrigt fortsätter arbetet inom befintlig tidplan. 

Tydligare styrning och ledning av digitalisering av hälso- och sjukvård

En ny styrgrupp för digitaliseringsfrågor inom hälso- och sjukvård i VGR har bildats. För program FVM/Millennium innebär det en tydligare koppling till linjeorganisationen. 

Vårdpodden oktober: Nära vård för invånarna med digitala tjänster

Senaste Vårdpodden handlar om digitala invånartjänster inom Cerner Virtual som ingår i tidplanen för framtidens vårdinformationsmiljö.

Här finns hela nyhetsbrevet: Nyhetsbrev FVM 26 oktober 2022

Publicerad: