Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev FVM 4 maj 2022

Publicerad:

Något av innehållet: Webbinariet Forum FVM Millennium med tema rehabilitering finns att se i efterhand, första omgången av systemunderhållsutbildningar är genomförd och arbetet med att ta fram lösningar för informationsutbyte mellan vårdgivare fortsätter. Längst ned på sidan finns en länk till nyhetsbrevet i sin helhet.

Forum FVM Millennium tema rehabilitering

I senaste avsnittet av Forum FVM Millennium står rehabilitering i fokus. Se exempel på hur Millennium används för bedömning och insatser i slutenvård, övergången till hemmet för fortsatta insatser via understödd hemgång/hemrehabteam och därefter primärvård. 

Underhållsutbildning i Millennium 

I april genomfördes de första underhållsutbildningarna i systemet Millennium. De som i dag har rollen som konfigurationsanalytiker i programmet FVM lär sig att underhålla, felsöka och göra ändringar i Millennium.

Fortsatt arbete med option 1 

Funktionaliteten för informationsutbyte mellan vårdgivare ses över utifrån målen och intentionerna i strategin för en god och nära vård i Västra Götaland. 

Här finns hela nyhetsbrevet: Nyhetsbrev FVM 4 maj 2022

Publicerad: