Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Regiondirektören om läget för FVM - nytt filminslag med tre frågor

Publicerad:

Reklamationsbrev, kritik mot leverantören och en fortsatt oklar tidplan – det är något av innehållet i det senaste filminslaget under rubriken Tre frågor om FVM.  Ann-Sofi Lodin, regiondirektör i Västra Götalandsregionen, kommenterar det aktuella läget inom programmet FVM, Framtidens vårdinformationsmiljö.  

- Det viktiga nu är att få fram en tydlig tidplan och jag hoppas att vi kommer att ha det under mars månad, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin. Millennium är en jätteviktig del för att hela framtidens vårdinformationsmiljö ska bli verklighet. Men vi ska också komma ihåg att mycket av det arbete som görs inom programmet FVM använder vi redan nu, vad gäller ökad digitalisering och standardisering. 

I filminslaget medverkar även FVM:s programägare Ragnar Lindblad som beskriver bland annat vad som gjorts under början av 2022 för att en ny tidplan för införandet av Millennium ska kunna bli klar. Inslaget är 4:40 minuter.

Frågor som ingår 

  • Oklar tidplan och reklamationsbrev med kritik mot leverantören - hur står det till med FVM? 
  • Vad krävs för att komma på rätt köl igen? 
  • Parallellt pågår arbete inom programmet FVM. Vad har hänt hittills under 2022 och vad väntar framåt?
Publicerad: