Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bli leverantör

Västra Götalandsregionens förvaltningar styr behovet av upphandlingar. När Västra Götalandsregionen publicerar upphandlingsdokument kan du och ditt företag vara med och lämna anbud för att kunna ha chans att bli leverantör till oss.

Västra Götalandsregionen tecknar inte avtal med leverantörer som på eget initiativ kontaktar förvaltningar/verksamheter eller koncerninköp i avsikt att marknadsföra sina produkter.

Behovsstyrd upphandling

Koncerninköp genomför upphandlingar på uppdrag av verksamheter i Västra Götalandsregionen. Alla upphandlingar baseras på ett verkligt behov, s.k. ”behovsstyrd upphandling”.

Lagen om offentlig upphandling (LOU) beskriver hur upphandlingar genomförs.  

Välkommen att kontakta koncerninköp

Vi värdesätter goda relationer med våra leverantörer och välkomnar nya företag som ännu inte är leverantör till oss. Kontakta oss gärna med era frågor.

Koncerninköp

010 - 441 02 00

koncerninkop@vgregion.se

GLN - lokaliseringsnummer

För att registrera ditt företag som leverantör till Västra Götalandsregionen krävs det att du har ett GLN (lokaliseringsnummer). GLN används för handel i elektroniska flöden för att identifiera leverans- och fakturaadresser för både kunder och leverantörer. 

Läs mer om GLN

Operationssal

Aktuella upphandlingar

Här informerar vi om aktuella upphandlingar - alla upphandlingar publiceras i Västra Götalandsregionens upphandlingssystem, där det går att skapa konto, hämta upphandlingsdokument, lämna anbud och prenumerera på aktuell information.

Planerade upphandlingar

Här informerar vi om planerade upphandlingar - många upphandlingar kan vi planera i förväg och de finns i vår upphandlingsplan.

LOU

Läs mer om Lagen om offentlig upphandling (LOU). LOU beskriver hur upphandlingar genomförs i offentlig sektor.

Senast uppdaterad: 2022-06-28 10:37