• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Detaljbudget7verksamhetsplan

  Sjukhusets verksamhetsplan för 2017

  01 december 2016

  Av sjukhusets verksamhetsplan och budget för 2017 framgår hur sjukhuset kommer att arbeta för att nå de mål som Västra Götalandsregionen har prioriterat.

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i november

  30 november 2016

  I november månads nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om den workshop i narrativ medicin som arrangerades på sjukhuset i förra veckan, samt en intervju med tillträdande sjukhusdirektör Magnus Karlsson.

 • Rita Charon. Bild: Hannes Ojensa

  Patientens berättelse i centrum

  30 november 2016

  Hur lyssnar vi på en annan människas berättelse? Det var en av frågorna som stod i fokus vid förra veckans workshop om narrativ medicin som arrangerades på Kungälvs sjukhus.

 • Johan Ivarsson från Regionalt cancercentrum väst och Elisabeth Bengtsson från Kungälvs sjukhus.

  Stort intresse för standardiserade vårdförlopp

  29 november 2016

  Intresset från primärvården var stort när sjukhuset, tillsammans med Regionalt cancercentrum Väst, i förra veckan arrangerade en halvdag om standardiserade vårdförlopp.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m