• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Ann Stokland

  Sjukhusdirektör Ann Stokland till ny tjänst

  17 maj 2016

  Ann Stokland, sjukhusdirektör på Kungälvs sjukhus, kommer under året att lämna sin tjänst för att arbeta som strategiskt ledningsstöd till regiondirektör Ann-Sofi Lodin.

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i maj

  13 maj 2016

  I maj månads nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om sjukhusets kommande kampanjdag för ett tobaksfritt sjukhus och sjukhusområde.

 • Omsorgskoordinatorerna Jessica Fridén, Maria Zetterlund och Sandra Gabrielsson.

  Omsorgskoordinatorer skapar trygg hemgång för sköra patienter

  12 maj 2016

  En del av akutens patienter utgörs av äldre personer som har en kombination av symtom, men egentligen inte behov av akutsjukvårdens resurser. Akutens omsorgskoordinatorer arbetar nu för att stärka nät...

 • Parkering

  Nytt betalsystem för parkering

  02 maj 2016

  Sjukhusets parkeringsplats har fått ett nytt betalsystem. Du anger bilens registreringsnummer och betalar för önskad period i betalautomaten. Bilens registreringsnummer visar kontrollanten att du har ...

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m