• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Nyhetsbrev i september

  29 september 2016

  I Kungälvs sjukhus senaste nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om den sjukhusövergripande enhet för vårdadministration som bildas i månadsskiftet, samt en intervju med Staffan Setterberg, ny ordförande för ...

 • Anki Hesselmar, Ann Gabrielsson, Lena Edemell

  Sjukhuset får gemensam enhet för vårdadministration

  29 september 2016

  I det stundande månadsskiftet etableras sjukhusets nya administrativa enhet. Sedan knappt en månad är alla tre enhetschefer på plats.

 • Kungälvs sjukhus får ansvar för specialistgynekologi

  29 september 2016

  Den 1 januari 2017 får Kungälvs sjukhus ansvar för den specialistgynekologi som i dag bedrivs av mottagningen Fröja i Kungälv och Stenungsund.

 • Redskap för styrketräning

  Ställ frågor till dietist och fysioterapeuter

  21 september 2016

  Den 17 oktober kl. 11.00–13.00 välkomnas alla som vill att ställa frågor om matvanor och fysisk aktivitet till dietist och fysioterapeut från sjukhuset. Den 21 oktober arrangeras även en öppen föreläs...

Kungälvs sjukhus facebooksida

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m