• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Arkitektskiss på ny vårdbyggnad

  Ny vårdbyggnad ska ge tryggare och säkrare vård

  31 mars 2015

  I dag fattade regionstyrelsen beslut om att Kungälvs sjukhus byggs ut med helt nya vårdavdelningar. 2019 beräknas de nya lokalerna vara klara att tas i bruk.

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i mars

  18 mars 2015

  I mars månads nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om Kungälvs sjukhus utökade roll i akutsjukvården i Göteborgsområdet; ett förslag som regionstyrelsen vid sitt möte i går ställde sig bakom.

 • Några av medarbetarna på den nya akutvårdsavdelningen.

  Premiär för akutvårdsavdelningen (AVA)

  18 mars 2015

  Avdelning 1 har under vintern gjort en omställning för att bli en akutvårdsavdelning. I förra veckan var det premiär för den nya avdelningen. Avdelningen är till för kirurg- och medicinpatienter som s...

 • Läkare i samtal med patient

  Personcentrerad rond presenterades på mikrosystemfestival

  26 februari 2015

  I går inleddes mikrosystemfestivalen i Jönköping. Festivalen är en konferens med fokus på utveckling och förbättring av hälso- och sjukvården. Vid ett av dagens seminarier presenterades medicinklinike...

Mina vårdkontakter

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via webbtjänsten Mina vårdkontakter: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto i Mina vårdkontakter. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen Mina vårdkontakter.

Läs mer:

Mina vårdkontakter (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m