• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i november

  25 november 2015

  I november månads nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om standardiserade vårdförlopp som ska göra cancervården mer tillgänglig och jämlik. Dessutom är nu sjukhusets vårdöverenskommelse för 2016 klar.

 • Bild: © ANNA KERN/JOHNER BILDBYRÅ AB

  Snabbspår ska göra cancervården mer tillgänglig och jämlik

  24 november 2015

  En fyraårig, nationell satsning ska göra cancervården mer tillgänglig och jämlik. Den viktigaste insatsen är standardiserade vårdförlopp. Just nu pågår förberedelserna för att införa dessa på Kungälvs...

 • Skiss på fasad. Bild: Sweco/Aart architects

  Upphandlingen inför sjukhusets tillbyggnad har startat

  19 november 2015

  Upphandlingen av en byggentreprenör inför om- och tillbyggnaden av Kungälvs sjukhus har nu startat. Upphandlingen omfattar flera delprojekt och är öppen för anbud fram till den 22 december.

 • Petriskålar. Bild: Pixabay

  Internationella antibiotikadagen

  18 november 2015

  I dag, den 18 november, är det den internationella antibiotikadagen. Över hela världen uppmärksammas det hot som de resistenta bakterierna utgör mot vår framtida hälsa.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m