• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Mingel på Kungälvs sjukhus

  Jobbmingel på Kungälvs sjukhus

  12 januari 2017

  Den 8 februari bjuder vi in dig som är eller ska bli sjuksköterska, röntgensjuksköterska, biomedicinsk analytiker, undersköterska/skötare eller medicinsk sekreterare för att mingla med oss på sjukhuse...

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i december

  22 december 2016

  I nyhetsbrevet kan man bl.a. läsa om vilka som belönades av AT-läkarna för goda handledarinsatser och om Richard Zätterman som blir ny chef för anestesi- och intensivvårdskliniken. Ann Stokland önskar...

 • Börje Jonefjäll

  Trötthet vanligt hos patienter med inaktiv ulcerös kolit

  19 december 2016

  I början av december disputerade Börje Jonefjäll, överläkare på medicinkliniken, på en avhandling om kvarvarande mag-/tarmsymtom och trött-het hos patienter med inaktiv ulcerös kolit.

 • Delat ledarskap med hälsofrämjande i fokus

  19 december 2016

  I februari förändrade röntgenkliniken sin ledningsstruktur och införde delat ledarskap. I dag har kliniken två verksamhetschefer och två vårdenhetschefer.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBuiov}{5sizt{{wvH%vozmoqwv5{muiov}{5sizt{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m