• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i juni

  17 juni 2015

  I juni månads nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om sjukhusets representant i regionens "unga rådgivare", samt om hur psykiatrins utvecklingsarbete för att förbättra patienternas möjligheter att få informa...

 • Akutmottagningen, Kungälvs sjukhus

  Bra betyg för akuten när patienterna tycker till

  16 juni 2015

  Ett mycket bra bemötande och en akutmottagning man gärna skulle rekommendera till andra, men lång väntetid. Så kan man sammanfatta patienternas omdömen om akuten på Kungälvs sjukhus.

 • Verksamhetsutvecklare Marita Ramberg tillsammans med två av patientföreningarnas representanter.

  Patientföreningar möter avdelningarnas patienter

  16 juni 2015

  Vad händer efter att jag skrivs ut och hur ska jag klara av samhällets krav? För en person som drabbats av psykisk ohälsa kan det vara av stor vikt att få kontakt med en patientförening som kan vara t...

 • Måltidsbricka

  Måltidsundersökning väcker internationellt intresse

  12 juni 2015

  Den här veckan arrangerar det internationella nätverket för hälsofrämjande sjukhus sin årliga konferens. Under ett av dagens seminarier kommer Kungälvs sjukhus måltidsundersökning att presenteras.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m