• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Ann-Sofie Sirén föreläste på BMA-dagarna.

  Koagulation i fokus på BMA-dagarna

  22 maj 2015

  I maj arrangerade laboratoriemedicin vid Kungälvs sjukhus tre BMA-dagar, dvs. fortbildningsdagar för biomedicinska analytiker i Västra Götalandsregionen. Årets tema var koaulation.

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrev i maj

  05 maj 2015

  I maj månads nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om sjukhusets etikutbildning som nu genomförs för andra gången. Dessutom skriver sjukhusdirektör Ann Stokland om e-hälsa och hur detta kan öka patientnöjdhet...

 • Tunnbrödsrulle med lax

  Smårätter väcker matlusten till liv

  30 april 2015

  Får det lov att vara en liten tunnbrödsrulle med lax? Så kan det låta en stund före middagen på avdelning 5, då patienterna erbjuds en aptitretare för att väcka matlusten till liv.

 • Victoria Eriksson, sjuksköterska på Kungälvs sjukhus akutmottagning

  Vill du utvecklas och växa med oss?

  27 april 2015

  Inför sommaren söker vi sjuksköterskor som vill utvecklas och växa med oss. Vi har det lilla sjukhusets fördelar med ett varierande sjukdomspanorama och nära kontakter kollegor emellan.

Mina vårdkontakter

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via webbtjänsten Mina vårdkontakter: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto i Mina vårdkontakter. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen Mina vårdkontakter.

Läs mer:

Mina vårdkontakter (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m