• Kungälvs sjukhus

Välkommen till Kungälvs sjukhus

Kungälvs sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, geriatrik och psykiatri. Här arbetar välutbildad och erfaren personal som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Kungälvs sjukhus. Vid akuta frågor, kontakta alltid vår växel på tfn 0303-980 00. Växeln är öppen dygnet runt.

Besöksadress:
Kungälvs sjukhus
Lasarettsgatan
442 83 Kungälv

Mer kontaktinformation

Besök 1177.se eller ring 1177 när du behöver råd om vård eller inte vet vart du ska vända dig. Kontakta din vårdcentral när du är sjuk och vill boka tid. Ring 112 eller åk till akutmottagning när du är akut eller livshotande sjuk och behöver omedelbar hjälp.

Nyheter

 • Ambulanssjuksköterska under övning. Bild: Mikael Berglund/NYHETERsto och Niklas Göransson/Kungälvsnyheter

  Ambulansverksamheten utbildar för livshotande trauman

  14 oktober 2016

  Krisberedskap innebär i mångt och mycket att vara förberedd på det man inte kan förutse. Nyligen genomförde sjukhusets ambulansverksamhet tre utbuldningsdagar där man övade på att ta hand om livshotan...

 • Donationskort

  Donationsvecka på Kungälvs sjukhus

  10 oktober 2016

  Den här veckan är det donationsvecka, en kampanjvecka som initierats av Socialstyrelsen. Den 12 och 13 oktober kan du ställa frågor till sjukhusets donationsansvariga läkare och sjuksköterska, som fin...

 • Nyhetsbrev i september

  29 september 2016

  I Kungälvs sjukhus senaste nyhetsbrev kan man bl.a. läsa om den sjukhusövergripande enhet för vårdadministration som bildas i månadsskiftet, samt en intervju med Staffan Setterberg, ny ordförande för ...

 • Anki Hesselmar, Ann Gabrielsson, Lena Edemell

  Sjukhuset får gemensam enhet för vårdadministration

  29 september 2016

  I det stundande månadsskiftet etableras sjukhusets nya administrativa enhet. Sedan knappt en månad är alla tre enhetschefer på plats.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Som patient på Kungälvs sjukhus kan du utföra flera ärenden via 1177 Vårdguidens e-tjänster: beställa tid, av- och omboka besök, förnya recept, begära journalkopia, be om råd, kontakta din mottagning m.m. Utbudet av tjänster varierar mellan de olika mottagningarna. 

För att använda tjänsten krävs att du är registrerad som patient på den mottagning du vill kontakta, samt att du har ett användarkonto. Ett användarkonto skaffar du enkelt på webbplatsen 1177 Vårdguiden.

Läs mer:

1177 Vårdguidens e-tjänster (extern webbplats)

uiqt|wBtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{mtq{i5iz%vql{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{mivv5{|wstivlH%vozmoqwv5{muiqt|wBs}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{ms}voit%v{5{r}sp}{H%vozmoqwv5{m