Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Arbeta som sjuksköterska

Vill du ha ett utvecklande och spännande jobb som sjuksköterska? På Kungälvs sjukhus är möjligheterna stora.

Sjukhuset bedriver både akut och planerad vård med inriktning på kirurgi, ortopedi, urologi, medicin, psykiatri, geriatrik, intensivvård, operation, akut- och ambulanssjukvård.

Med varierande arbetsområden och många diagnoser, lär du dig nya saker varje dag. Vill du specialisera dig, prova nytt och utvecklas? Då är möjligheterna stora.

Vidareutbildning

Varje år finansieras ett visst antal platser för sjuksköterskor som vill läsa vidare till specialistsjuksköterska. Det finns med andra ord goda möjligheter att utvecklas i sin roll tillsammans med oss.

Förmåner

Som anställd i Västra Götalandsregionen och på Kungälvs sjukhus har du tillgång till en rad förmåner:

  • Kostnadsfri hälso- och sjukvård inom öppen vård. Det innefattar besök hos läkare, distriktssjuksköterska och sjukvårdande behandling i öppen vård i hela landet.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Möjlighet att varje vecka delta i olika träningsaktiviteter, samt få individuella råd och tips om din träning av en av våra hälsocoacher. Lokala rabatter på träningsanläggningar.

Läs mer om alla förmåner: Förmåner (Västra Götalandsregionens webbplats)

Senast uppdaterad: 2021-05-17 14:05