Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Feriepraktik

Du som går i gymnasiet och bor i Västra Götalandsregionen är välkommen att söka feriepraktik på Kungälvs sjukhus i sommar.

Feriepraktik med handledning

Du får feriepraktik med handledning vilket ger dig en inblick i hur arbetet går till på arbetsplatsen. Det förväntas att du är närvarande och att du utifrån dina förmågor tar möjligheten att prova på olika arbetsuppgifter.

Ansökan

Ansökningsperioden för feriepraktik 2019 är mellan den 15 februari och 15 mars. Besked om du har blivit lottad eller inte lämnas via mejl senast måndag 15 april.

Länk till mer information om feriepraktik och hur du söker hittar du i rutan "Läs mer".

Så sker urvalet

Det är många som söker våra feriepraktikplatser, för en rättvis fördelning sker urvalet med hjälp av lottning. Lottningen sker efter att ansökningstiden har gått ut. Därefter hanteras fördelningen av platser på respektive arbetsplats.

Mer information om fördelningen, och hur du tackar ja till erbjuden plats, får du via den mejladress som du har uppgett i din ansökan. Det är viktigt att du bevakar din inkorg och svarar inom angiven tid, annars går platsen till en annan sökande.

Senast uppdaterad: 2019-03-20 10:46