Kontakt

Sjukvårdsrådgivning

1177 är ett nationellt kortnummer för sjukvårdsrådgivning per telefon. Till 1177 kan du ringa dygnet runt för att få en bedömning av en sjuksköterska innan du uppsöker vården.

På webbplatsen 1177 kan du söka information om symptom, sjukdomar och behandling och även kontakta vården via e-tjänsterna.

Akut sjuk

Vid akuta, livshotande tillstånd ska du alltid ringa 112 eller uppsöka närmaste sjukhus. 

Kontakt- och besöksuppgifter

Kontakta oss

Telefonnummer

Kontaktuppgifter till våra avdelningar och mottagningar hittar du på respektive mottagnings-/avdelningssida. Avdelningar och mottagningar

Sjukhusets huvudentré är öppen kl. 6.00–20.00. I huvudentrén finner du sjukhusinformationen, som är öppen alla vardagar kl. 8.00–16.00.

E-post

Observera att vi inte kan svara på frågor som rör dina specifika hälso- och sjukvårdstillstånd, remissförfrågningar eller avbokningar av tid via ovanstående e-postadress. Dessa frågor kan du antingen ställa via e-tjänsterna på 1177.se eller genom att ta kontakt med din mottagning direkt per telefon.

Inkommande e-post tas emot av sjukhusets administration. E-post är att betrakta som allmän handling och diarieförs. 

Växeltelefon

Besök

Besöksadress

Lasarettsgatan 1
442 41 Kungälv

Visa adress på Google Maps

Visa adress på Google Maps

Yttre vägbeskrivning

Med bil från E6, kör av vid Kungälvsmotet. Följ vägskyltar. Med buss, åk till Kungälvs resecentrum, byte till anslutande buss mot sjukhusområdet. Se skyltning på sjukhusområdet och i sjukhusets huvudentré.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Kungälvs sjukhus
442 83 Kungälv