Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

ST-utbildning (specialisttjänstgöring)

På Kungälvs sjukhus finns 75 ST-block fördelade mellan psykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, internmedicin, kirurgi, ortopedi, urologi, geriatrik, radiologi, akutsjukvård samt anestesi/intensivvård.

Sjukhuset har ett växande befolkningsunderlag och det stora, osorterade patientflödet ger goda förutsättningar för en klinisk bredd. Samarbetet mellan de olika klinikerna fungerar mycket väl.

Utbildningsorganisationen bakom ST-utbildningen strävar efter att utveckla sjukhusets utbildning till att ligga i framkant, bl.a. genom utvecklingsprogrammet "STellan". Programmets innehåll är utformat för att uppfylla sjukhusets önskan om att läkare ska vara en delaktig yrkesgrupp som aktivt bidrar till och formar sjukhusets arbetssätt och framtid. STellan lever också upp till den gemensamma målbeskrivningen för ST och har därför utbildning i ledarskap, kommunikation och förbättringskunskap.

Kontakt

Roger Fogelkvist, förvaltningsstudierektor
Tfn 0303-980 11
E-post: roger.fogelkvist@vgregion.se

Anita Hellström, assistent/utbildningssekreterare
Tfn 0303-987 74
E-post: anita.hellstrom@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2018-09-19 11:32