Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Patient hos oss

Här finns information om sådant som kan vara bra att veta när du som patient eller närstående besöker Kungälvs sjukhus, bland annat:

  • vilka rättigheter du har som patient,
  • vad som är bra att tänka på inför besöket,
  • hur du hittar till oss, samt
  • kontakter/länkar som du kan ha nytta av i samband med sjukdom.

Fotografering och filmning

Kungälvs sjukhus har ett generellt förbud mot fotografering och filmning av hänsyn till patientsekretess samt anhörigas, besökares och de anställdas integritet. Det är inte tillåtet att ta några fotografier eller filma utan medverkandes samtycke.

Ljudupptagning är inte förbjudet om den som gör inspelningen själv deltar i samtalet. Inspelning kan nekas om samtalet även berör tredje part och kan omfattas av sekretess gentemot denne. Om du som patient önskar spela in ett samtal bör du och vårdpersonalen vara överens om detta.

Läs mer:

 

Senast uppdaterad: 2019-06-07 08:07