Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lantbruksutbildning

Sökbar 2020-10-01 t.o.m 2020-10-31
 

Det här är en utbildning som ger dig teoretiska kunskaper inom djurhållning, lantbruksmaskiner, växtodling och entreprenörskap och företagande. Den passar dig som redan har praktiska förkunskaper men behöver komplettera med teori för att exempelvis starta eller överta ett lantbruksföretag eller läsa vidare. Den passar även dig som redan har en anställning inom lantbruk men vill stärka din kompetens inom något område.

Utbildningen sker på distans med handledning via internet av lärare på skolan och med 1-2 obligatoriska träffar var 5e vecka. Träffarna innefattar bland annat undervisning, kunskapskontroller, erfarenhetsbyte, studiebesök och genomgång av hemuppgifter. Utbildningen består av 5 kurser som kan läsas oberoende av varandra. Det innebär att du kan välja att läsa alla kurser som ingår i utbildningen eller ett urval av kurser för att komplettera din befintliga kompetens.

Vi använder lärplattformen Itslearning. Du behöver ha tillgång till dator och internet under studietiden.

Observera att utbildningen kan komma att förläggas på flera studieorter.

Förkunskap
Du skall ha minst grundskola med lägst betyget godkänd i svenska/svenska som andraspråk samt matematik, eller motsvarande kunskap
Ämnesområde
Naturbruk
Kurskategori
Naturbruk
Studieform
Halvfart-distans
Kurser

Kursstart: 2021-01-04
Kursslut: 2021-12-17

Lilian Graje

Yrkeslärare med utbildningsansvar
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Vid frågor om antagningen

Naturbruksförvaltningens växel
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2020-09-17 11:20