Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Filmer och inspelningar

Kollage med ordet Millennium i mitten

Filmer om Millennium

Här finns filmer som ger exempel på hur systemet Millennium kommer att användas i hälso- och sjukvården i Västra Götaland. I filmerna visar medarbetare i program Millennium funktionalitet och lösningar för olika personalkategorier i olika typer av vårdsituationer.

Tecknad illustration av gravid kvinna som blir undersökt av en barnmorska.

Forum Millennium

Forum Millennium är en serie digitala seminarier med exempel på funktionalitet i Millennium. Syftet är att ge exempel på möjligheter som den gemensamma vårdinformationsmiljön ska ge. På webbsidorna för Forum Millennium finns alla filmer som visats, och inspelningarna av webbinarierna i sin helhet.

Personalrum i vårdmiljö.

Material för chefer och ledare

På sidan För chefer och ledare finns filmer och annat informationsmaterial om den nya vårdinformationsmiljön i Västra Götaland. Materialet kan användas i dialogen med medarbetare om vad införandet av Millennium och andra förändringar innebär för verksamheten.

En ung kille och en ung tjej sitter och pratar utomhus.

Omställningen av hälso- och sjukvården

Här finns bland annat filmer ur serien "En sammanhållen hälso- och sjukvård". Filmerna belyser olika aspekter av förändringsarbetet inom hälso- och sjukvården genom berättelser från patienter, brukare och närstående.

Senast uppdaterad: 2023-09-13 14:15