Lika-höjdblock

Lika-höjdblocket användes tidigare för att få block att bli lika höga. Numera är detta en egenskap som ligger inlagda i blocken.

Lika-höjdblocket används för att block som placerats bredvid varandra på en webbsida ska vara lika höga. Nu finns denna egenskap inbyggd i blocken men fortfarande finns det många lika-höjdblock på våra webbplatser. Lika-höjdblocken har varit ett av de block som varit svårast för de flesta att arbeta med. Vi rekommenderar att ni tar bort befintliga lika-höjdblock efterhand. 

OBS! När du skapat ett lika-höjdblock syns inte detta innan du pekar på det med muspekaren. I blockfältet här nedanför ligger ett lika-höjdblock som endast syns i redigeraläge när du pekar på det.

Sidlistningsblock

 • Vårdstrejken utökas – så påverkas du som invånare

  Den 11 juni utökar Vårdförbundet sin strejk i bland annat Västra Götalandsregionen, VGR. Det innebär att samtliga sjukhusförvaltningar i VGR samt 1177 på telefon nu påverkas av strejken.

 • Samhällsfarliga varsel justeras efter förhandling med Vårdförbundet

  Vårdförbundet justerar flera delar av strejkvarslet inför 11 juni som VGR anser samhällsfarliga och skulle riskera människors liv och hälsa. Det står klart efter förhandlingar som blev klara på fredagsförmiddagen.

 • Regionstyrelsen 4 juni 2024

  Regionstyrelsen föreslår på sitt sammanträde den 4 juni att regionfullmäktige fastställer RödGrön Lednings (S, V och MP) förslag till budget 2025 för Västra Götalandsregionen. Regionstyrelsen föreslår också att regionfullmäktige godkänner delårsrapporten för april.

 • Vårdstrejken inledd – så påverkas du som invånare

  På tisdagen 4 juni inledde Vårdförbundet en strejk på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Akutmottagningen för vuxna på Östra sjukhuset i Göteborg är stängd fram till och med 10 juni. – Den som är i behov av vård ska söka vård och den som har ett inbokat besök kan räkna med att det blir av, säger Claes Jönsson, tillförordnad beslutsfattare i VGR.

 • Västra Götalandsregionen begär nya förhandlingar om samhällsfara

  Den 11 juni har Vårdförbundet varslat om strejk på fyra sjukhusförvaltningar samt Regionhälsan. VGR:s analys visar att varslet får så allvarliga konsekvenser att det finns risk för människors liv och hälsa. Nu begär VGR en förhandling om samhällsfarlig konflikt.

Textblock

Textblock