Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Projektdatabasen FoU i VGR

Det pågår ett stort antal FoU-projekt där projektledare, handledare och medarbetare är anställda inom primär och nära vård i Västra Götalandsregionen.

Vi är måna om att tillgodose det behov som finns av att offentliga organisationer redovisar och synliggör den forskning som bedrivs. Detta gör vi genom Projektdatabasen FoU i VGR, där varje projektledare själv registrerar och uppdaterar informationen om sina forsknings- utvecklings- eller kvalitetssäkringsprojekt. Det krävs ingen inloggning för att läsa den information som finns i databasen, vilket innebär att vem som helst kan hämta information direkt från det som finns publicerat.

 

I projektdatabsen FoU i VGR samlas projektbeskrivningar för forskningsprojekt, utvecklingsprojekt, kvalitetssäkringsarbeten samt innovationsprojekt inom hälso- och sjukvården i hela Västra Götalandsregionen. Just nu återfinns över 8000 projektbeskrivningar i databasen och det material som registreras här skapar en viktig informationsplattform till vår forskning. Projektbeskrivningar, forskarnas profiler och CV:n skapar också grunden till regionens och verksamheternas årsstatistik.

Hitta din FoU-guide för Projektdatabasen FoU i VGR

Inom de olika förvaltningarna och de geografiska områdena för primär och nära vård, finns FoU-guider. Deras roll är bland annat att säkerställa statistik och information projekt som bedrivs inom primär och nära vård samt att vara ett stöd för projektledare. Du hittar din FoU-guide i listningen (researchweb.org)

Senast uppdaterad: 2023-09-25 08:31