Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Namnbyte från FVM till Millennium – påverkar länkar och kortadresser

Publicerad: Uppdaterad:

Programmet FVM (Framtidens vårdinformationsmiljö) har nu officiellt bytt namn till program Millennium, i enlighet med regionstyrelsens beslut i oktober. Det nya namnet innebär bland annat att namn på webbsidor och kortadresser nyligen ändrats här på Vårdskiftet.

Startsidan i toppmenyn som tidigare hette Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) heter nu Millennium och har kortadressen vgregion.se/millennium. Övriga kortadresser till vissa enskilda webbsidor under rubriken Millennium:

Bakgrund till namnändringen

Namnbytet är resultatet av den översyn av programarbetet och närliggande frågor som gjordes tidigare i år. För programmet Millennium innebär förändringarna en tydligare koppling till linjeorganisationen i VGR, i syfte att öka förankring och delaktighet i de förvaltningar som ska införa Millennium.

Publicerad:
Uppdaterad: