Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Gynekologimottagning

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 8:30 - 9:45
måndag - fredag 11:00 - 12:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag 8:15 - 17:30
tisdag - torsdag 8:15 - 16:30
fredag 8:15 - 16:00

Besöksadress

Lasarettsgatan
442 34 Kungälv

Vägbeskrivning

Med bil från E6, kör av vid Kungälvsmotet. Följ vägskyltarMed buss till Kungälvs busstation, gå Uddevallavägen norrut ca 700m. Se skyltning på sjukhusområdet . Kör/gå förbi huvudentrén och akutmottagningen. Mottagningen ligger i ett separat hus norr om akutmottagningen mittemot jourcentralen.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Kungälvs sjukhus Gynekologimottagning
442 83 Kungälv

Gynekologimottagningen på Kungälvs sjukhus har både gynekologi- och barnmorskemottagning. Mottagningen tar emot patienter med gynekologiska besvär, som exempelvis cellförändringar, blödningsbesvär och oönskad graviditet.

Vi gör inga hälsokontroller och har ingen akutmottagning.

Söka vård hos oss

Som patient kommer du i första hand hit på remiss. Remiss får du från din vårdcentral eller annan läkare. Du kan också skriva en egenremiss, eller ringa till oss för rådgivning på vår telefontid. Rådgivning och tidsbokning görs endast via telefon.

Du kan lämna återbud till inbokat besök via vår telefonsvarare, men vi har inte möjlighet att ringa tillbaka.

Vid ditt besök hos oss

Läs igenom informationen på den kallelse som du har fått till ditt besök. Om du inte fått en kallelse följer du de instruktioner du fick vid bokningen av din tid.

Checklista inför ditt besök

Tänk på att ta med fotolegitimation eller annan ID-handling och eventuellt högkostnadskort eller frikort.

Vi ser gärna att du betalar med kort eller via faktura. Vi tar inte emot kontanter. Ett läkarbesök kostar 300 kr, har du remiss från vårdcentral kostar det 100 kr. Ett barnmorskebesök kostar 100 kr, men är kostnadsfritt om det handlar om abortrådgivning, preventivmedelsrådgivning eller kontroll av könssjukdom.

Om du talar ett annat språk än svenska har du rätt att få en tolk vid ditt besök. Det kostar ingenting. Du kan ringa till mottagningen för att få hjälp med att boka en tolk inför besöket.

Om du inte kan komma vill vi gärna ge din tid till någon annan; därför är det viktigt att du avbokar din tid senast 24 timmar innan ditt planerade besök. Om mottagningen är stängd går det bra att lämna återbud direkt på vår telefonsvarare.

Vi som arbetar här

Vid gynekologimottagningen arbetar gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Ansvariga för mottagningen

Anna Wängborg, vårdenhetschef
Telefon: 0303-24 14 31
E-post: anna.wangborg@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-01-21 07:48