Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Psykiatrimottagning Kungälv

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Öppettider

måndag 8:00 - 17:45
tisdag - torsdag 8:00 - 16:15
fredag 8:00 - 14:45

Besöksadress

Fästningsparken 2
442 31 Kungälv

Vägbeskrivning

Kungälvs centrum vid kyrkan. Kör in vid Bohus fästning, Gå igenom fästningsparken, upp till vänster ligger mottagningen.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Psykiatrimottagning Kungälv
Fästningparken 2
442 31 Kungälv

Vi är en specialistmottagning som tar emot personer med psykiatriska tillstånd som svåra depressions- eller ångesttillstånd, ätstörningar, personlighetsstörningar, neuro-psykiatriska funktionshinder, svåra kriser och bipolär sjukdom.

Söka vård hos oss

Till oss kommer man efter remiss från sin vårdcentral, socialtjänst eller annan instans. Man kan också söka själv via så kallad egenremiss.

Vid ditt besök hos oss

Läs igenom informationen på kallelsen som du har fått till ditt besök. Om du inte har fått en kallelse så följer du de instruktioner du fick vid bokningen av din tid på mottagningen.

Anmäl dig och betala patientavgift i vår reception. Du kan betala med kort eller få en faktura. Som ny patient vid vår mottagning kommer du först att få en bedömning och sedan besked om det är vi eller någon annan instans som ska hjälp dig.

Checklista inför ditt besök

Tänk på att ta med:

  • kallelse,
  • fotolegitimation eller annan ID-handling,
  • eventuellt högkostnadskort eller frikort,
  • eventuell medicinlista, samt
  • eventuell hälsodeklaration.

Vi som arbetar här

Vi arbetar i team där läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sekreterare, skötare och fysioterapeut ingår.

Ansvariga för mottagningen

Mari Andersson, enhetschef
Telefon: 0768-35 25 23
E-post: marie.ev.andersson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-01-21 08:53