Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Grants Office

Ansökningsarbete

Vill du söka medel från externa finansiärer för ett innovationsprojekt? Då kan du som är medarbetare inom hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen vända dig till vårt Grants Office för vägledning och stöd under ansökningsarbetet samt rådgivning under projektets gång.

Ansökningsstöd

Genom vårt Grants Office kan du få hjälp med formulering av ansökan och rådgivning kring samarbeten, administration och ekonomi. Andra viktiga frågor som kan hanteras inom Grants Office handlar om hälso- och sjukvårdens juridiska förutsättningar vid samverkansprojekt med externa parter, samt upphandlingsfrågor, budget och bokföringsfrågor.

Sökande

Du som söker externa medel är antingen huvudsökande för ett innovationsprojekt eller del av ett samverkansprojekt för innovation. För att få ansökningsstöd från Grants Office behöver vara anställd inom hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen. 

Externa finansieringsmedel

Exempel på viktiga bidragsgivare som finansierar innovationsprojekt är Sveriges innovationsmyndighet VINNOVA och EU. Vi kan hjälpa till med att hitta rätt utlysning och stöd.


Innovationsplattformens Grants Office är en del i Västra Götalandsregionens gemensamma Grants Office, där även medarbetare från Gothia Forum ingår. Liknande funktioner finns även vid högskolor och universitet.

Jenny Veide Vilg

Projektledare Grants Office
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-10-30 15:44