Aktuella utlysningar

Vinnova

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Besök deras utlysningssida för att se om det finns någon utlysning som passar ditt projekt. Det kommer nya erbjudanden under hela året, så det är en bra idé att prenumerera på deras nyhetsbrev för hålla sig uppdaterad.

Vissa av utlysningarna görs inom ramen för strategiska innovationsprogram. Läs mer på deras respektive websidor: Medtech4Health, SWElife, BioInnovation, IoT Sverige.

Europeiska finansieringsprogram

Europakommissionens websida finns information om olika europeiska finansieringsprogram som riktar sig mot forsknings- och innovationsprojekt. Exempel på program är Horizon Europe och EU Health Programme.

Alla öppna och kommande utlysningar annonseras i EUs Funding and Tender Portal. Där kan du filtrera efter program eller utlysning, alternativt söka med sökord.

Grant Office VGR på Yammer

Grants Office har en egen Yammersida där vi delar information om aktuella forsknings- och innovationsutlysningar. Väljer du att prenumerera via email får du uppdateringarna direkt till din inkorg. För att prenumerera går du in på yammergruppen, scrollar ner till ”Åtkomstalternativ” i högerpanelen och kryssar i ”Prenumerera på den här gruppen via e-post”.

Utlysningar för forskningsprojekt

För information kring utlysningar för forskning, kontakta Gothia Forum.

Grants Office: Vägledning och stöd under ansökningsarbetet

Du som är medarbetare inom hälso- och sjukvården i VGR, och ansöker om medel för ett innovationsprojekt, kan vända dig till vårt Grants Office. Där får du vägledning och stöd under ansökningsarbetet samt rådgivning under projektets gång.