Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Innovationsprojekt

Innovationsplattformens uppdrag är att stärka innovationsförmågan i hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen (VGR), samt säkerställa en god samverkan mellan vården och externa parter, exempelvis företag eller akademi.

Vi arbetar med många spännande uppdrag i vår verksamhet, där vi tar olika stöttande roller. Ibland coachar vi projekt, initialt eller under hela projektets livstid. Andra gånger bidrar vi med projektledning eller annan expertis kopplad till innovationsledning, tillexempel juridik, förändringsledning, tjänstedesign eller finansiering. Vår ”ryggrad” och grund för allt vi gör, är VGR:s innovationsprocess.

Dessutom leder vårt stora nätverk till många spännande projekt med externa parter, där våra kliniska kollegor inom regionen utgör eftertraktade samverkansparter.

På den här sidan samlar vi några av de projekt som Innovationsplattformen har en koppling till. Sidan uppdateras löpande – tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!


Senast uppdaterad: 2023-03-07 14:35