Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Syncentral Vänersborg

Tillfällig information Har du luftvägssymtom som hosta, andningssvårigheter eller feber? Istället för att boka av din tid, kan du kontakta oss per telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster så kan vi boka om ditt besök till ett video- eller telefonbesök. Läs mer på vgregion.se/hoh/mittvardmote
Kontakta oss även via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster om du behöver service eller stöd kring ditt hjälpmedel. Vi har för tillfället ingen drop-in för hjälpmedelsservice.


Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 9:00 - 11:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - torsdag 8:00 - 16:30
fredag 8:00 - 16:00

Besöksadress

Vänerparken 21, plan 6
462 35 Vänersborg

Postadress

Habilitering & Hälsa Syncentral
Box 310
462 24 Vänersborg

Syncentralen erbjuder habilitering och rehabilitering för personer med måttlig till svår synnedsättning samt blindhet i alla åldrar. Målsättningen är att förbättra livssituationen för människor med måttlig till svår synnedsättning samt blindhet.

Synnedsättning innebär att man har svårt att läsa med vanliga glasögon, orientera eller förflytta sig eller klara sina dagliga aktiviteter.

Vid ditt besök hos oss

För att få komma till syncentral behövs remiss från ögonläkare.

Ledarhundar kan finnas i lokalerna.

Mottagningen är inventerad av Tillgänglighetsdatabasen.

Ansvariga för mottagningen

Enhetschef: Eva Bjuke

Senast uppdaterad: 2020-01-15 08:29