FoU primär och nära vård Göteborg och Södra Bohuslän

Vi är till för dig som har intresse av forskning i primär och nära vård. Kontakta oss om du vill få information om hur du kan ta en idé vidare eller om du vill ha hjälp med ett pågående forskningsprojekt.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Telefonnummer

Besök

Besöksadress

Kungsgatan 12
411 19 Göteborg

Anmäl dig till vårt FoU-brev!


Boka projektarbetsplats

Du som arbetar inom  offentlig eller privat primärvård och Folktandvården i Göteborg och Södra Bohuslän kan boka en projektarbetsplats här på FoU-centrum.

Boka projektarbetsplats

Kontakta FoUUI-centrum Göteborg och Södra Bohuslän för att få användarnamn och lösenord.

Tel: 031 346 0667
email: fou.primarvard.gbgsb@vgregion.se

Glöm inte att när du är hos oss stänga av din dator, släcka ljuset och stänga dörren när du går för dagen.


Aktuellt FoU primär och nära vård

 • Sök upp till 110 000 kronor i projektanslag för FoU

  Den 1 mars öppnar åter Västra Götalandsregionens fyra lokala FoU-råd för ansökningar om projektanslag.

 • Det lönar sig att hålla utkik efter och ansöka om större anslag

  Läs om två exempel på projekt som beviljats flera miljoner kronor och om hur regionområde FoUUI primär och nära vård kan hjälpa dig i din ansökningsprocess.

 • Vad forskade vi på inom primär och nära vård i VGR under 2023?

  Nu kan vi enkelt ta reda på det genom Årsstatistik 2023 för forskning och utveckling i primär och nära vård i VGR. I årsstatistiken hittar du information om vetenskapliga publikationer och projekt i hela VGR samt forskares akademiska grad och anställning. Du kan söka fram informationen för din egen specifika verksamhet eller enhet, till exempel av ren nyfikenhet eller för att använda i egen verksamhetsplanering och rapportering.

 • Plötsligt händer det!

  Under julhelgen nådde vår LinkedIn-sida 1000 följare. Det tycker vi är riktigt, riktigt roligt. Det ger oss en fingervisning att även den sidan är en viktig kanal för att dela intressant, viktig och framför allt nyttig information om forskning i primär och nära vård med er. Kika gärna in på sidan, följ oss och sprid den inom era egna nätverk. Undrar hur många följare vi har till sommaren :-)

 • Nytt utseende på webbplatsen

  Innehållet på verksamhet FoU primär och nära vård webbplats är samma som tidigare, men utseendet är nu ett annat. Detta gäller också för webbplatserna för regionområdet FoUUI primär och nära vård och dess andra verksamheter Allmänmedicinskt centrum, Primärvårdens utbildningsenhet samt Socialmedicinskt centrum.


Kommande event