Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Potatis- och bönsallad med mangobalsamvinäger

Potatis- och bönsallad med mangobalsamvinäger

4 portioner

Potatis- och bönsallad 

  • 6-8 kokta (färsk) potatisar, i bitar eller skivor 
  • 1 förpackning små svarta färdigkokta bönor, sköljda och avrunna 
  • 8 rädisor, tunt skivade eller sparris, stekt och delade i bitar 
  • 1 liten rödlök, skivad eller hackad
  • ½ dl bladpersilja, hackad  
  • Peppar, salt 

 Vinägrett: 

  • ½ dl mangobalsamvinäger 
  • ½ dl olivolja eller rapsolja 
  • ½ tsk salt 

Gör så här: Blanda ihop alla ingredienser till potatis- och bönsalladen.  Blanda vinägretten och häll över salladen. Blanda och smaksätt eventuellt med salt och peppar. 

Senast uppdaterad: 2022-11-28 23:46